Хюман дизайн

        Защо да изберете ХЮМАН ДИЗАЙН? – Защото така ще изберете да бъдете себе си, тоест НЕПОВТОРИМИ...!

„Към онези, които искат да живеят, следвайки себе си:

Хюман дизайн предлага механистично разбиране за естеството на съществуването. С разбирането настъпва истинска революция – синхронизиране на живота и пробуждане на осъзнаването...Хюман Дизайн отваря вратата на потенциала за любов към себе си, любов към живота и любов към другите чрез разбиране...По-важното е да разберете, че това е познание, с което можете да експериментирате...”

Хюман дизайн идва в света благодарение на Ра Уру Ху.

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

       

 

РЕЙВ МАНДАЛАТА – запазена марка на Джоувиън Аркайв Корпорейшън и системата Хюман дизайн

Системата Хюман дизайн е Наука за диференциацията, обединяваща древните науки Астрология, китайската И-дзин, чакрите от Брахманическия индуизъм, Кабалистката традиция Зохар и съвременните дисциплини Биохимия, Генетика, Квантова механика, Астрономия.

Хюман дизайн е картата ни за самопознание и проявлението ни в света, такива каквито сме създадени да бъдем. Тя показва неповторимия дизайн на всеки един от нас и конкретното предназначение, което да осъществи, докато е жив.

Картата, която се използва в Хюман дизайн – Бодиграфът, представлява прецизен план, разкриващ как сме устроени да взаимодействаме със света, нашите ограничения и обуславянето, което поемаме от заобикалящата ни среда.

Експериментирайки с Хюман дизайн, имаме възможност да проявим истинските си заложби и да престанем да се опитваме да бъдем такива, каквито не сме.

Хюман дизайн не ни променя, а ни дава позволение да експериментираме с дизайна си, имайки възможност да изживеем своя живот и да изразяваме своята истина по неповторим начин.

Колко пъти, когато сте били деца, ви е случвало родители и учители да ви сравняват с другите, оставяйки ви впечатлението, че някакси не е хубаво да бъдете себе си? Като добавим и обуславянето от юношеските години, откриваме, че се опитваме да променим себе си, така че да задоволим другите, а това още повече ни отдалечава от човека, който сме родени да бъдем. Всеки от нас е предопределен да бъде различен от останалите!

Бих казала, че Хюман дизайн е едно своеобразно ръководство за употреба на силните и слабите ни страни. А представяте ли си колко по-различен щеше да бъде животът ви, ако се бяхте появили на този свят с ръководство за употреба?! :) - Дизайнът ни дава точно това – един вид инструкции за употреба на самите нас.

Какво представлява Хюман дизайн анализът?

  • Основен Хюман дизайн анализ – получавате информация и насоки за тип, стратегия за взимане на решения, личен авторитет, дефиниция, профил;

  • Надграждащ Хюман дизайн анализ:

  • подробно разглеждане на деветте центъра -дефинирани и недефинирани центрове, как енергията се проявява в живота ни, темите на истинния Аз и как умът ни се опитва да ни контролира в тях чрез Не-Себето;

  • анализ на вериги, канали и портали – уникалният начин, по който енергията протича по каналите в графиката на тялото, дефинирайки нашите дарби и ограничения през целия ни живот.

 

 

Индивидуален анализ може да се проведе онлайн или на живо, след което получавате файл с подробно описание на анализа.

Поръчайте анализ и заявете час за сесия на 0885951744 или изпратете запитване.

 

„Няма значение какъв е дизайнът ти. Това, което има значение, е как го живееш.“
Ра Уру Ху

HumanDesign.png