ПЛАЩАНЕ, ДОСТАВКА И РЕКЛАМАЦИИ

Поръчка

Как става поръчката?

Чрез автоматизираната система на уебсайта nutrissy-life.com, Вие имате възможност да поръчате неограничен брой продукти, чрез специално създадената ни форма за поръчка или ни пишете в live chat - долен десен ъгъл. Данните за изпращане на поръчката са име, фамилия, телефон, адрес и електронен адрес.
След направена поръчка, по един от методите по-горе, на посочения от Вас e-mail ще получите известие за потвърждаване на поръчката и кога да очаквате доставката. Екипът на „Апогея Оренда “ ЕООД потвърждава направените поръчки всеки работен ден от 10:30 ч. до 17:00 ч. Поръчки направени след 16:00 ч. се изпращат на следващия работен ден.

При проявен интерес да закупите авторска картина ще бъдете свързани директно с автора на картината, който е изрично упоменат под всяка една творба. „Апогея Оренда“ ЕООД е партньор с авторите на картини, съгласно договор за сътрудничество. „Апогея Оренда“ ЕООД носи отговорност за информирането на автора, относно запитвания и желание за поръчка на дадена картина. „Апогея Оренда “ ЕООД не носи отговорност за доставката на картините и възникналите отношения между автора и клиента.

Време за обработване на поръчката

Поръчките се обработват в рамките на работната седмица, като поръчки направени преди 16 часа се изпращат на същия ден. Ако поръчаните продукти не са налични ще бъдете уведомени за това, както и колко време ще отнеме, за да бъдат в наличност.

Доставка

Доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт". Поръчките пристигат в рамките на от 1 до 2 работни дни до всяка точка на България. Възможно е срокът на доставка да се удължи в случай, че куриерската фирма не посещава всекидневно населените места, които сте записали при поръчка.

Почивни дни и официални празници

Моля, имайте предвид, че всички поръчки направени по време на почивни дни и официални празници, ще бъдат обработени и изпратени на следващия работен ден.

 

 

Цена за доставка

Цените за доставка варират от вида и броя на поръчаните продукти. Примерна цена за доставка до офис на Еконт на пратка с тегло до 1 кг е 5,05 лв. Цената на доставката ще Ви бъде калкулирана в известието за потвърждаване на поръчката.


Всички поръчки на стойност над 99,99 лв. се доставят безплатно!

Отвори преди да платиш

Всяка пратка изпращана с куриерска фирма  "Еконт", бива изпращана с опция за отваряне и преглед преди заплащане. Тоест вие имате право да отворите вашата поръчка, да проверите поръчаните от вас продукти и чак тогава да заплатите на куриера.

В случай, че желаете да върнете обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. При връщане на закупена стока по желание на клиента, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

От къде nutrissy-life.com изпраща поръчките?

Всяка направена поръчка от онлайн магазина бива изпращана от офиса на фирмата: гр. Самоков, ул. Македония 34А

Доставки извън България

Не се изпълняват.

Плащания

- Наложен платеж

Плащате за покупката в брой или с банкова карта на всеки куриер на Еконт или в офис. В пратката ще намерите касова бележка за стойността на съответната поръчка. Ако желаете издаване на фактура, моля да го упоменете изрично във формата за поръчка.

- Банков път


Можете да направите плащане по банков път по банковата ни сметка в ОББ АД. При избор на този метод на плащане се заплаща цялата генерирана сума на поръчката (вкл. и цената за доставка). След заплащането по банков път Вие не дължите никакви допълнителни такси и разходи при получаването на поръчката. Всяка поръчка платена чрез този метод бива придружавана от фактура.

„АПОГЕЯ ОРЕНДА“ ЕООД

BG72UBBS80021094893640

BIC: UBBSBGSF

ОББ АД

 

Рекламации

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на АПОГЕЯ ОРЕНДА ЕООД и му се изпраща същият, а при липса на такъв - равностоен на закупения продукт. Замяната се съгласува с клиента, а при несъгласие за замяна на клиента се възстановява заплатената сума не по-късно от 20 дни, считано от датата на рекламацията. В този случай транспортните разходи са за сметка на АПОГЕЯ ОРЕНДА ЕООД. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Когато куриерът вече си е тръгнал, рекламацията и застраховката няма да бъдат уважени. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й.

В случай, че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.

 

Адрес за връщане 

АПОГЕЯ ОРЕНДА ЕООД

гр. Самоков, ул. Македония 34А, офис 405

тел: 0885951744