Козметични терапии

Най-добрата програма за Вашия тип кожа се изготвя на място в салона след специална БЕЗПЛАТНА консултация с козметик, холистичен терапевт. Само така ще можем да приложим най-добрата серия от индивидуално адаптирани терапии за Вашето лице!

АНТИ-АКНЕ ПРОГРАМА


Третирането на Упорито акне в Биоцентър "Иси медик" е много иновационна и ефективна терапия за акне, състоянието на което не се влияе от други терапии и дава доста забележителни резултати.

АНТИ-АКНЕ програмата е 6-месечна и включва:

- Биорезонансна диагностика и терапия на всички органи и системи в тялото за уточняване на възможната причина за проблемната кожа;

- Протокол за здравословно хранене и 7 дневен БЕЗПЛАТЕН хранителен режим;

- Анти- акне лечебни козметични терапии;

- Проследяване на резултатите.

Прекомерното изобилие на мъжки хормони може да доведе до свръх-продукция на себум, който запушва порите, предизвиквайки акне и пъпки. Специално разработената анти-акне терапия ефективно задържа прекомерното количество кожни хормони, чрез специална комбинация от органични киселини, цинк и витамини.

Резултатът е не просто почистване на лицето, а трайно премахване на гноините пъпки, регулиране на масната секреция, ЛЕЧЕНИЕ на възпаленията и обща регенерация за чиста и здрава кожа.

ЛЕЧЕБНАТА терапия е подходяща за хора с мазна, плътна и проблемна кожа, която прави често комедони, тлеещо акне, както и хормонално акне, което се появява около датата на месечния цикъл при жените.

Поради този подход с множество действия, третирането на акне в биоцентър Иси медик превъзхожда другите терапии за акне.

Ритъмът на приложение на процедурите в програмата е строго индивидуален. Задължително е преди започването на програмата да се направи диагностика на кожата, попълва се специален въпросник и на всеки клиент се съставя клиентски картон.

Ако искаш да се отървеш от проблемната кожа и пъпките, обади се на тел: 0885951744 или се запиши тук, за да запишеш своята 30 минутна БЕЗПЛАТНА консултация. Ще ти помогна да откриеш решението за твоя конкретен случай.
Лифтинг масаж на лице


Програмата е насочена към мъже и жени, които искат по безопасен и безболезнен начин да поддържат кожата еластична, свежа и млада.

Ръчният лифтинг масаж е с най- широкоспектърно въздействие, постигнато по естествен природен начин. Стимулира кръвоснабдяването и храненето на тъканите, производството на еластин и колаген, дишането и жизнеността на всички клетки, подобрява обменните процеси в кожата, подмладява мускулите , повишава защитните способности на кожата, въздейства позитивно на нервната система.

В резулат на лифтинг масажа лицето е сияйно, подмладено, свежо, тонизирано, с видимо подобрена еластичност, стегнат овал и младежко излъчване.

За кого е подходяща?

За мъже и жени, които избират естествените природни начини за поддържане на красотата.

Кога не бива да се прилага ?

 • Когато има активирани възпалителни процеси по повърхността на кожата, висока температура, при нервна възбуда, главоболие, високо кръвно и сърцебиене в деня на изпълнение на масажа, както и при наличие на друг вид активни в момента болестни състояния.

Процедурата е приложима при суха и при мазна кожа. Продуктите и активните съставки, с които се изпълнява се съобразяват с индивидуалните характеристики на кожата.

Основни моменти на процедурата:

1. Подготовка на лицето. Отстраняване на грим и повърхностни замърсявания.

2. Лифтинг масаж:

 • Подобрява кръвоснабдяването на тъканите. В резултат на това кожата става свежа, тонизирана и по младежки розовееща.
 • Предотвратява промяната на по-фините мускулни групи, които предизвикват промяна във формата на устните, като предизвикват увисване на ъгълчетата на устните.
 • Възпрепятства образуването на бръчки на челото и между веждите.
 • Засилва храненето на тъканите в зоната на шията и деколтето, предотвратява образуването на бръчки и отпускането на кожата.
 • Подхранва с естествени разстителни масла, витамини и антиоксиданти.
 • Подобрява метаболизма на кожата.
 • Въздейства релаксиращо и отморяващо на нервната система.

3. Маска (съобразена с типа кожа и спецификите на кожата в момента)

4. Финален крем с УВ защита
Терапия за белези и пигментни петна - Млечен пилинг


ПОВЪРХНОСТЕН ХИМИЧЕН ПИЛИНГ при пигментни петна, повърхностни белези, фини бръчици, матов тен и загуба на тонус.

Подходящ и при нежни, тънки и чувствителни кожи.

Резултати след приложение на серия от 6 процедури:

Кожата е с възстановен блясък и равномерен тен, повърхностния слой на кожата е обновен и изгладен, фините бръчици са изчезнали.

Този вид пилинг се отличава с нежното си и деликатно въздействие, без да предизвиква зачервяване, лющене и дискомфорт. Прилага се при хора с динамичен начин на живот, при които не е възможно прекъсване на социалните контакти в периодите след приложението. Обновяването на повърхностния слой става постепенно, контролирано и безопасно. Процедурата осезаемо стимулира младежките процеси в клетките и отстранява козметични недостатъци като пигментации, бръчки, понижен тонус, нарушена структура, сивкавост.

Как действа?

Млечната киселина е мощен антиоксидант, който подобрява релефа на кожата, подсилва нейните защитни и адаптивни процеси, които са особено важни за тънката и чувствителна кожа във възрастта 40+.

Има ли болка по време на процедурата?

Усещането по време на процедурата е за повърхностно щипане. Няма болка нито по време на процедурата нито след нея. Кожата е без зачервявания, свежа и тонизирана още същия ден.

За траен резултат е необходимо да се направи серия от 4 - 6 процедури в рамките на два месеца.

Преди приложението на пилинга задължително се прави диагностика на кожата. Ако кожата е чувствителна се прави тест за поносимост в деня преди приложението му.

Клинично доказани резултати:
• при 92% от пациентите кожата е придобила блясък, още след 2 процедури (клинични резултати)
• при 83% от пациентите кожата е станала по-равномерна и е придобила повече блясък, след 3 процедури
• при 100% от пациентите значително са се подобрили участъците с фини бръчици и се е изгладила грубата структура, само след 1 процедура (клинични резултати).

Оптималните резултати са видими на 56 ден, след 4 процедури с Milk Peel и препоръчания протокол за домашна грижа.

При закупуване на серия от процедури с абонаментна карта можете да ползвате големи отстъпки от ценята.
Обогатени почистващи терапии, индивидуално адаптирани за мазна и суха кожа:


Мазна кожа: Ако кожата ви е мазна или комбинирана, често лъщяща, с широки пори и комедони, ето процедура, подходяща за вас!

Какво постигате с тази процедура?

- Сияеща, чиста кожа, загладени пори, свежест и гладкост, избистрен тен.

Основни етапи на процедурата:

 1. Демакиаж – отстраняване на грима и нечистотиите на повърхността на кожата.
 2. Подготовка на кожата за почистване с озонова пара, която втечнява себума в порите, обогатява с кислород и дезинфекцира кожата и дихателните пътища.
 3. Екстракция на комедони - колкото състоянието на кожата позволява
 4. Нежно и деликатно заглаждане на кожата, подпомага затварянето на порите, стимулира бързото зарастване на рани, избистря тена, успокоява чувствителната кожа, отнема зачервяването и дискомфорта, причинен от екстракцията.
 5. Успокояване на оттоци, подобряване на оздравителните и възстановителни процеси на кожата с лечебен масаж на Жаке - Поспелов.
 6. Дълбока дезинфекция с д`арсонвал.
 7. Подпомагане на процесите на оздравяване на възпалените зони и цялостно избистряне на кожата с изцяло натуралната лечебна маска на марката „Легенда”, съдържаща камфор, чаено дърво, салицилова киселина. Подобрява възстановителните сили на кожата, подпомага бързото зарастване на рани, не позволява образуване на пигментации в зоните на екстракция.
 8. Хидратация, чрез серум с хиалуронова киселина на „Легенда”. Кожата става нежна, мека и еластична.
 9. Пълноценна УВ защита на кожата с матиращ, хидратиращ крем с SPF 50+ на марката „Легенда”.
Суха кожа:

Подхранваща процедура за суха кожа с елементи на почистване. Особено подходяща за:

 • уморена
 • изтощена кожа, с признаци на остаряване
 • суха и нуждаеща се от подхранване

След процедурата се наблюдава:

 • Видимо бързо подмладяване
 • Изглаждане на повърхностни бръчки
 • Избистряне на тена
 • Възстановена жизненост на кожата
 • Общо тонизиране
 • Подобрен еластичен тонус

Основни етапи на процедурата:

 1. Демакиаж – отстраняване на грима и нечистотиите на повърхността на кожата.
 2. Подготовка на кожата за почистване чрез йонофореза с хидратиращи продукти и масаж с етерични масла
 3. Дискретна екстракция, ако е необходимо
 4. Нежно и деликатно заглаждане на кожата, избистряне на тена, чувствителната кожа бива успокоена.
 5. Дълбока дезинфекция с д`арсонвал, ако състоянието на кожата го позволява.
 6. Хидратираща, балансираща, успокояваща маска за чувствителна и дехидратирана кожа. Мигновенно успокоява, избистря, хидратира и освежава кожата.
 7. Хидратация, чрез серум с хиалуронова киселина на „Легенда”. Кожата става нежна, мека и еластична.
 8. Пълноценна УВ защита на кожата с матиращ, хидратиращ крем с SPF 50+ на марката „Легенда”.
Билков пилинг – лечебна терапия за дълбоко излющване на кожата, лечение на акне, белези, разширени пори.


Терапевтичен метод за дълбок и същевременно мек пилинг /излющване/ изцяло на билкова и витаминна основа. Лечебна терапия за дълбоко излющване на кожата, лечение на акне, белези, разширени пори. Резултат на дългогодишни научни разработки, считан за революционен в областта на козметиката в световен мащаб.

Методът има няколко въздействия едновременно: механично и биологично, подобрява кръвната циркулация, ревитализира кожата и активизира клетъчните процеси.

Поради бързият регенериращ процес, пилингът се препоръчва и при зряла кожа, с цел подобряване на структурата на епидермиса, изглаждане и подмладяване.

ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА:

 • Себореични кожи;
 • Разширени пори;
 • Белези;
 • Хлоазма.

ЕФЕКТИВНОСТ: Дава резултати още на първата-втората процедура.

РЕЗУЛТАТ: Кожата е пречистена в дълбочина, клетъчният метаболизъм е активиран, бръчките и фините линии са загладени, разширените пори свити, пигментните петна изчистени. Незабавна грижа за красотата.
Интензивна хидратация „Angel Face“


Терапията има за цел да подобри хидро-липидния баланс на кожата, постигайки максимални нива на хидратация. След процедурата, кожата ви ще бъде силно подхранена и тонизирана, с изравнен тен, гладък и сияен вид.

Процедурата включва следните моменти:

 1. Демакиаж.

 2. Нежен гомаж – ензимен пилинг, богат на биологични вещества, който избистря кожата мигновенно, хидратира и подготвя тъканите за следващите въздействия.

 3. Йонофореза със специално подбрани биологично активни вещества според нуждите на Вашия тип кожа – мощно стимулира храненето на клетките, активира процесите на регенерация и производство на колаген, неутрализира вредното влияние на свободните радикали, отделящи се при живот в градска среда.

 4. Дълбоко хидратираща и подхранваща алгинатна маска с колаген, минерали и витамини. Подобрява еластичността, избистря тена.

 5. Дълбоко хидратиращ лифтинг серум с хиалуронова киселина.

 6. Дневен хидратиращ крем с лифтинг ефект и висок фактор за слънчева защита на марката „Легенда“.

След процедурата кожата е с повишена жизненост, сияеща и гладка.

Допълващи варианти на процедурата:

 • Базова програма „Angel Face“ + лифтинг масаж на лице, шия и деколте
Хидратация с Безиглена мезотерапия и морски водорасли


ЕФЕКТИВЕН метод за ХИДРАТАЦИЯ и отстраняване на умората. БЕЗ ИГЛИ и травмиращи методи!

Интензивната подмладяваща фитоводораслова биомаска е естествено и безопасно средство за предпазване от дехидратация и други фактори, които спомагат преждевременното остаряване на лицето и организма.

Водораслите почистват и обновяват кожата, като внимателно отделят натрупаните замърсявания и неравности.

 1. Процедурата започва с отстраняване на грима и подготовка за интензивната част на процедурата.

 2. Чрез безиглена мезотерапия и интензивна червена светлина във вътрешността на клетките се внедрява специален коктейл биологичноактивни вещества. Коктейлите за безиглена мезотерапия са според типа кожа - с невен, хиалуронова киселина, с див кестен при куперозни кожи, комплекс от витамини, както и с добавени 100% натурални етерични масла. Кожата ги разпознава като полезни вещества и моментално задейства процеси на подмладяване и успокояване.

 3. Благодарение на клетъчната стимулация се повишава синтеза на еластин и колаген, извеждат се токсините, неутрализират се свободните радикали, предизвикващи остаряване.

 4. Процедурата завършва със специална грижа за околоочния контур – отстраняване на оттоци и тъмни кръгове. Поставят се специално колагенови пластири за изглаждане на бръчките.

 5. На цялото лице се поставя хидратираща маска от водорасли.

След процедурата лицето е младо, свежо, без оттоци и тъмни кръгове около очите, с избистрен, равномерен тен, сияйна и жизнена кожа.
Грижа за чувствителна кожа „Роза“


Биолечебна грижа за хиперчувствителна и куперозна кожа За кой вид кожа е подходяща процедурата? - Кожа, която трудно понася студа или горещината - Лесно изгаря от слънцето или бързо се зачервява от студа - Тя е тънка, фина, с малки пори, суха - Твърде лесно провокира сърбежи и алергии - Зачервена със спукани капиляри Ефект от процедурата: Благодарение на уникалната комбинация от хидратиращи съставки, витамини и антиоксиданти, капилярите се успокояват, изчезва усещането за чувствителност. Кожата е добре подхранена, по-плътна и тонизирана. Продуктите, които се използват в процедурата успокояват и хидратират възпалена и зачервена кожа, стабилизират стените на кръвоносните съдове, като по този начин, предотвратяват спукването на капиляри. Стъпки на процедурата: 1. Демакиаж – нежно отстраняване на грима. 2. Гомаж – нежен ензимен пилинг, който стимулира естестествените процеси на ексфолиране на повърхностните клетки, без да дразни и зачервява кожата. Едновременно с проникването на ензимите от ананас и папая, в кожата се усвояват вит.А и вит.Е, което моментално успокоява зачервените места и снема усещането за чувствителност. Лицето се избистря, заглажда и освежава. Кожата е подготвена за пълноценното усвоявяне на активните съставки от следващия етап на процедурата. 3. Йонофореза с екстракт от див кестен - намалява чупливостта на капилярите и повишава капилярната резистентност, понижава вискозитета на кръвта. или безиглена мезотерапия със специален серум за чувствителна кожа с екстракт от невен. 4. Успокояваща маска за чувствителна кожа с розово масло. 5. Финален успокояващ крем с UV защита, антиоксиданти и витамини. След процедурата кожата е дълбоко хидратирана, мека, плътна, с повишена устойчивост на промяната на външната среда, успокоена и еластична. Ако усещаш кожата си зачервена и чувствителна, запиши си час за БЕЗПЛАТНА консултация на тел: 0885951744.