Ароматно черно кафе с бял фасул "GUOZHEN"

КафеСБоб.jpg

Описание: Ароматно черно кафе с бял фасул „GUOZHEN“

Код: CA020

Съдържание: Всяка опаковка съдържа 15 сашета х 3гр.

Цена: 35,95лв

+359 885 95 17 44

АРОМАТНО ЧЕРНО КАФЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА NEW ERA (Guozhen) с екстракт от бял боб в опаковка от 15 сашета по 3 g.,без захар и сметана.
Има богат аромат на кафе и здравословен ефект. Подобрява метаболизма и ускорява разграждането на мазнините. Антидепресант. Повишава мозъчната функция, подобрява умствените процеси. Няма странични ефекти. Инхибиторите на алфа амилазата, съдържащи се в екстракта от бял боб, контролират кръвната захар, намаляват натрупването на мазнини и допринасят за загуба на тегло. Намалява количеството нишесте, което се превръща в глюкоза в храната с 66%, като по този начин значително контролира растежа на кръвната захар.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Кафето съдържа стимуланти. Много от биологично активни вещества, съдържащи се в кафените зърна, попадат в крайната напитка. Някои от тях могат да повлияят на метаболизма:

– Кофеин: Основният стимулант в кафето.

– Теобромин: основният стимулант на какаото; намира се и в по-малки количества в кафето. Теофилин: Друг стимулант, открит както в какаото, така и в кафето; е бил използван за лечение на астма.

– Хлорогенова киселина: едно от основните биологично активни вещества в кафето; може да помогне за забавяне на усвояването на въглехидратите.

ПРИТЕЖАВА ЗДРАВОСЛОВЕН ОТСЛАБВАЩ ЕФЕКТ!

Кафето от бял боб може да помогне за мобилизиране на мазнини от мастна тъкан. Подпомага естествените процеси на метаболизма и разграждането на мазнините. Екстрактът от бял боб инхибира превръщането на нишестето в глюкоза? Екстрактът от бял боб може да намали количеството нишесте, превърнато в глюкоза в храната, с 66%, което до голяма степен контролира покачването на кръвната захар.

Тъй като 66% нишесте не се абсорбира в захар с ниско молекулно тегло, екстрактът от бял боб има значителен ефект за отслабване. Експерименталните данни показват, че след 30 дни от експеримента доброволците са загубили 3 кг, а обиколката на талията е намалена с 3 см.

ПОЛЗИ И ПРЕИМУЩЕСТВА:

2 в 1 – богат аромат на кафе и здравословен отслабващ ефект.
– подобрява метаболизма
– ускорява разграждането на мазнините
– антидепресант
– повишава мозъчната функция
– подобрява умствените процеси
– няма странични ефекти, безопасно и надежно
Инхибиторите на алфа амилазата, съдържащи се в екстракта от бял боб, контролират кръвната захар, намаляват натрупването на мазнини и допринасят за загуба на тегло. Имуномодулатор (укрепва имунитета, бори се с вируси, бактерии, алергични проблеми);