Вега тест

20201116_173820.jpg

         ...Опитвали ли сте се да се храните по – малко, но въпреки това килограмите ви си стоят или дори се покачват? – Причината е, че не ядете тази храна, която организмът ви толерира. В този случай на помощ идва Вега тестът!

 

Що е то Вега тест?

Вега тест е бърз и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. Той е безкръвно тестване на над 200 вида храни и 10 алергена, в това число много плодове и зеленчуци, подправки, ядки и семена, подсладители и сладкиши, млечни продукти, зърнени и бобови храни, животински продукти, различни видове брашна, ориз, захар, риба, както и алкохол, кафе и други.

 

Описание на процедурата:

Процедурата е безболезнена, безопасна, не се взима кръв и не се използват игли! Резултатът е готов веднага. В лявата ръка клиентът държи електрод за обратна връзка, който е свързан към апарата за Вега тест, а на палеца на дясната ръка, посредством специална писалка с метален накрайник, операторът притиска акупунктурната точка на белодробния меридиан. В специална сонда се поставят ампулки с извлеци от храни, напитки, консерванти. Данните се отчитат на екран от скала, намираща се на самия апарат и се попълват на хартиен носител. Изследването тества отговора на организма към поставените различни хранителни субстанции. 

Важно е да знаете, че ако приемате хранителни добавки - можете да ги донесете, за да се тестват дали имате добра поносимост към тях. Дори и най-полезната храна или добавка може да се окаже неподходяща за вас. Целта ми е да ви помогна да запазите добрата си фигура и вашето здраве. Ще ви предоставя пълна и изчерпателна информация към кои храни вашето тяло е толерантно и разгражда добре.

Можем да направим и комбинации от храни в сондата, например домат и сирене, и да разберем дали Ви понася на организма!

Какво получавате?

 

- Писмен списък с резултати от изследваните храни и алергени;

- Диетологична консултация;

- Примерен хранителен режим;

- Холистичен протокол за здравословно хранене;

- Лесно и без гладуване ще се разделите с излишните килограми, токсини и алергии или просто ще поддържате здравословно тегло.

 

Това е индивидуалният подход към здравословното хранене.

Когато се приемат установените от теста толерирани храни сравнително бързо и необратимо се намаляват излишните килограми. Поддържа се правилно нашата обмяна, по - малка е опасността от напълняване, намалява хроничната умора, чувстваме се добре, здрави, по - бодри и работоспособни.

 

Разбираш, че за да си по-здрав и по-слаб, не е нужно да се травмираш с различните диети и гладувания. Изобилието от "препоръчани  и изпитани" диети, с еднакви за всички хранителни продукти, объркват хората. 

 

Изисквания:

 Клиентът трябва да отстрани всички метални предмети от себе си – бижута, часовник, както и телефон. Настанява се на удобен стол. По време на теста не се кръстосват ръце и крака.

 

За всички ли е подходящ тестът?

Тестът е подходящ и важен за всеки един от нас. Дългогодишният опит от неговото прилагане доказва, че консумирането на разрешените, толерирани храни, значително подобрява състоянието на хора с: диабет, подагра, псориазис, инфаркт, инсулт, артериална хипертония, бъбречни, чернодробни и онкологични заболявания, на дихателна и ендокринна системи, климакс, наднормено или поднормено тегло при деца и възрастни, анорексия и булимия, гастрит, колит, запек, синдром на раздразненото дебело черво, гастроезофагеален рефлукс, анемии, акне, целулит, дерматити, депресии, неврози. Важен е за спортисти, телевизионери, артисти.

Противопоказния:

• Вграден пейсмейкър.

 

Къде се провежда срещата?

Провежда се в кабинета ми в гр. Самоков, в комфортна обстановка на четири очи.

Възможно е да се срещнем и във Вашия град, като за целта следете в СЪБИТИЯ  кога ще имам гостуване в даден град, под формата на провеждане на изследвания или изнасяне на лекции за здравословното хранене!

 

Продължителност на процедурата: около 1 час и 15 мин.

Нетолерираните храни се изключват временно /за 4 до 6 месеца/. Нетолерантността към храните не е до живот, не се предава по наследство. Препоръчително е Вега тест да се прави два пъти в годината: пролет и есен, до постигане на желания резултат.

 

Най-често задавани въпроси за Вега тест 

 

Не отлагай...Здравето започва от днес!

Свържи се с мен, за да запишеш своя час за консултация!